Parkfenntartás
A parkokat nem elég megálmodni és megépíteni...

Jade-Kert Kft fő profilja közé tartozik a parképítés mellett a parkok fenntartása is, amit kiváló hírnevünknek köszönhetően az ország számost területén végzünk. Különböző vállalkozások, magánszemélyek, önkormányzatok és nagyvállalatok kértek és kérnek fel mai napig a zöldfelületek fenntartására. Mivel a különböző területek különféle speciális fenntartást igényelnek, ezért cégünk úgy alakította ki a szolgáltatásait, hogy minden egyes feladat ellátására gyors és pontos megoldást találjunk!

  • Intenzív parkfenntartás
  • Extenzív parkfenntartás
  • Gyepápolás

Cégünk másik alappillére a parkfenntartás amely jól kiegészíti a parképítési ágazatot. Kivitelezés után vállaljuk az átadott kertek és parkok tovább gondozását. Vállaljuk intenzív extenzív és extrém területek fenntartását. Karbantartásokat  Március 15 és november 15 között végezzük. Kiszállásainkat legtöbbször kampányszerűen végezzük, ez főleg akkor előnyös ha a megrendelő nem akar a kerttel foglalkozni csak élvezni szeretné, hogy a kertje minden hónapban kérés nélkül I.o minőségben karbantartottuk. Minden gyepfelületre speciális célgépeket használunk a leghatékonyabb munkavégzés érdekében. Nagy felületű kertek pl gyárak kertjeit hétvégi munkavégzéssel kapacitás átcsoportosítással tartjuk rendben. Így tudunk  láthatatlan kertészek maradni, hiszen a legrövidebb idő alatt elvégezzük a karbantartást és nem kell a területen állandóan kertészekkel találkozni. Nagy előnye még a dömping szerű karbantartásnak, hogy a nagy felületek minden része gondozott hiszen nincsenek különbségek a területek fűnövedékében.

Természetesen vállaljuk magánkertek kertészeti karbantartatását is.

A parkokat nem elég megálmodni és megépíteni, ahhoz, hogy mindig a legszebb és legesztétikusabb formáját mutassa meg,  azt magas színvinalon kell fenntartani. Így évek múltán is ugyanazt a képet és élményt fogja nyújtani, mint mikor kialakítottuk azt.

 

Mit is vállalunk pontosan?

  • Intenzív területek parkfenntartás – ezek a területek a kertek, parkok legynagyobb díszértékkel bíró részei ezértn fokozott figyelmet igényelnek. legtöbbször öntözöttel,  ezért évente akár 20-25 alkalommal is nyírni kell a füvet. Az ilyen területeknél kiemelt szerepe van a fák, cserjék, évelők, egy és kétnyári növények gondozásának is.
  • Extenzív parkfenntartás – a nehezen megközelíthető helyeken ugyanúgy fontos a terület rendben tartása, mint az intenzív területeken. A különbség, hogy a fenntartás gyakorisága jóval kevesebb, mivel nincsenek szemelőtt, ám a nagyobb kaszálandó növények, és terepviszonyok miatt speciális gépeket szükséges használni.
  • Gyepápolás: Ez nem csupán a fű nyírását jelenti hanem a tápanyagok utánpótlását, a gyep szellőztetését, lazítását és esetenként a növényvédelmet is
  • Fa- és cserjeápolási munkálatok: metszés és nyírás, koronaalakítás, kártevők elleni permetezések, gyomlálás és kapálás és az évenkénti tápanyag utánypótlást..
  • Automata öntözőrendszer tervezése, kivitelezése, üzemeltetése, javítása, karbantartása, téliesítése
  • Növények újratelepítése, pótlása.
  • Vállaljuk közterületi-, ipari parkok, intézménykertek és létesítmények-, villa-, lakópark kertjeinek egész éves fenntartását is.

Keressen fel minket bátran, mi mindenben segítünk! Biztosítjuk kedves ügyfeleinket arról, hogy a legoptimálisabb megoldásokat találjuk meg.

Álmai kertjét keresi?
Mi tudunk segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Rólunk

A Jade-kert Kft. 2007-ben alakult, magánvállalkozásból nőtte ki magát. Cég tulajdonosai Jankó Beáta és Dégi László akik agrármérnöki végzettséggel rendelkeznek. Munkavégzésünket  a pontosság és a megbízhatóság jellemzi. 2017.-évében ünnepelte a cég fennállásának 10. évfordulóját. Ezalatt a 10 év alatt a Jade-kert Kft a régiójának vezető parkfenntartó és parképítő cégévé vált.

Elérhetőségek
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató