Rekultiváció
A területet visszavezessük a természetes környezetbe...

A Jáde-Kert Kft fő profilja közé sorolható – a parképítés és parkfenntartás mellett – a rekultiváció szolgáltatásunk is. Rekultivációs munkákat főleg bányaterületeken és felszámolt hulladéklerakó területeken végzünk el.
A rekultiváció vagy más néven újraművelés, egy terület újrahasznosításra való alkalmassá tétele. Figyelembe kell venni a technológiai és agronómiai, nem utolsósorban a technikai eljárásokat, amelyek során a természeti vagy az emberi tevékenység károsító hatására terméketlenné vált földterület újrahasznosíthatóvá tétele. Az ország minden részén dolgozunk:

  • Selyemréti Strandfürdő – Miskolc
  • Cascade Hotel – Demjén
  • Gyáregység, amit életre terveztek – Budapest

Magyarországon az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a hulladékszállítás átszervezésére és a hulladék újra hasznosítására. Ezen  folyamatnak  köszönhető , hogy több nagy  volumenű rekultivációs munkában vehettünk részt. Feladatunk a talajélet beindítása, növénytelepítések  figyelve la vadon élő állatokra és a madarak fészkelési szokásaikra. Főleg megszüntetett vagy befedett hulladéktárolókat rekultiváltunk és vissza adtuk a területet a természet számára. 2012-2013 évében megrendelőnk volt a Wienerberger Téglaipari Zrt akik azzal bízták meg cégünket, hogy három használaton kívüli bányájukat rekultiváljuk.

Referenciamunkáink az ország egész területéről:

  • Wienerberger bányarekultiváció Őrbottyán
  • Wienerberger bányarekultiváció Solymár
  • Wienerberger bányarekultiváció Törökbálint
  • Hulladéklerakók rekultivációja
  • Hulladék átrakók rekultivációja
  • Vasúti területek rekultivációja

Álmai kertjét keresi?
Mi tudunk segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Rólunk

A Jade-kert Kft. 2007-ben alakult, magánvállalkozásból nőtte ki magát. Cég tulajdonosai Jankó Beáta és Dégi László akik agrármérnöki végzettséggel rendelkeznek. Munkavégzésünket  a pontosság és a megbízhatóság jellemzi. 2017.-évében ünnepelte a cég fennállásának 10. évfordulóját. Ezalatt a 10 év alatt a Jade-kert Kft a régiójának vezető parkfenntartó és parképítő cégévé vált.

Elérhetőségek
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató