Nagy felületek és rézsűk gépi fűmagvetése
A parképítés egyik fontos momentuma a fűmagvetés.

A Jade-Kert Kft vállalja nagy felületek és rézsűk fűmagvetését egyaránt

  • Gépi fűmagvetéssel
  • Hidrovetéssel

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik gépi fűmagvetés területén. Gépeinkkel vállaljuk a terület feltörését, tereprendezését, tápanyag feltöltését és gépi fűmagvetését .

Törekszünk arra, hogy amennyiben a területen megoldható a kelesztő öntözés, úgy a füvesítési munka első nyírással érjen véget. Fűmagvetés után ha a területen található bármilyen vízforrás, saját öntöző rendszerünket telepítjül és az első nyírásig öntözünk.

Amennyiben szükséges, első nyírás után felül vetünk és speciális műtrágyával segítjük a fű további fejlődését, ezután adjuk át a füvet a megrendelőnk számára. Mivel sokat dolgozunk útépítéseken ezért kifejlesztettünk speciális rézsű vető gépet amellyel árkokat , bevágásokat tudunk költséghatékonyan bevetni. Törekszünk arra, hogy extenzív területek is el tudunk érni 80% os kelési arányt.

Álmai kertjét keresi?
Mi tudunk segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Rólunk

A Jade-kert Kft. 2007-ben alakult, magánvállalkozásból nőtte ki magát. Cég tulajdonosai Jankó Beáta és Dégi László akik agrármérnöki végzettséggel rendelkeznek. Munkavégzésünket  a pontosság és a megbízhatóság jellemzi. 2017.-évében ünnepelte a cég fennállásának 10. évfordulóját. Ezalatt a 10 év alatt a Jade-kert Kft a régiójának vezető parkfenntartó és parképítő cégévé vált.

Elérhetőségek
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató