Arról, hogy miért akarunk blogot írni
Kiss Tamás, 2019.11.14.
Arról, hogy miért akarunk blogot írni

Kedves Olvasó!

Ez a rövid bevezető arra hivatott, hogy figyelmedbe ajánlja a JadeKert Kft munkatársainak számodra írt blogját. Egy olyan blog folyamot, ahol reményeink szerint találsz majd számodra érdekes posztot, ahol olyan dolgokat tudhatsz meg a kertről, a növényekről, a természetről, amit eddig még nem tudtál.

Huntsville Botanical Garden                         Huntsville Botanical Garden

Szándékosan nem állítunk fel tematikát, azon kívül, hogy minden egyes írás a növényekről, a kertekről, parkokról szól. Egyszerre igyekszünk új információkat adni, érdekességekkel megismertetni, de természetesen lesznek általános leírások is, hiszen mindenki más és más szinten ismeri a kertet, a növényeket.

Egy ősi, kínai mondás így fogalmaz: „Kertész legyen, aki boldogságra vágyik.”

Ezt a mondást adta könyve címének Moldoványi Ákos, aki ismert, híres embereket szólaltatott meg a kerthez fűződő kapcsolatáról.

A JadeKert Kft célja az írásokon keresztül ismeretanyaggal segíteni ezt a boldogságot, lehetőleg szórakoztatva, hiszen a boldog ember sajátja a humor is, ami szintén nem áll távol csapatunktól.

Honlapunk váza még szerkesztés alatt áll, de rövidesen elkészül és ezt követően frissülő tartalommál várunk vissza minden régi látogatót, abban bízva, hogy egyre több új olvasó is ránk talál majd.

Tehát rövidesen jelentkezünk…….

Gallery

Looking for his dream garden?
We can help!

Get in touch with us!
About Us

Jade-kert Kft. was founded in 2007, it has grown from a private enterprise. Company Managers Beáta Jankó and László Dégi, who have agriculture degree degrees. Our work is characterized by accuracy and reliability. In the year 2017 he celebrates the 10th anniversary of the company's existence. During this 10 years Jade-garden Ltd. became the leading park maintenance and park construction company in the region.

Contacts
We also want to store cookies when using this site. Allow these? Privacy policy