Arról, hogy miért akarunk blogot írni
Kiss Tamás, 2019.11.14.
Arról, hogy miért akarunk blogot írni

Kedves Olvasó!

Ez a rövid bevezető arra hivatott, hogy figyelmedbe ajánlja a JadeKert Kft munkatársainak számodra írt blogját. Egy olyan blog folyamot, ahol reményeink szerint találsz majd számodra érdekes posztot, ahol olyan dolgokat tudhatsz meg a kertről, a növényekről, a természetről, amit eddig még nem tudtál.

Huntsville Botanical Garden                         Huntsville Botanical Garden

Szándékosan nem állítunk fel tematikát, azon kívül, hogy minden egyes írás a növényekről, a kertekről, parkokról szól. Egyszerre igyekszünk új információkat adni, érdekességekkel megismertetni, de természetesen lesznek általános leírások is, hiszen mindenki más és más szinten ismeri a kertet, a növényeket.

Egy ősi, kínai mondás így fogalmaz: „Kertész legyen, aki boldogságra vágyik.”

Ezt a mondást adta könyve címének Moldoványi Ákos, aki ismert, híres embereket szólaltatott meg a kerthez fűződő kapcsolatáról.

A JadeKert Kft célja az írásokon keresztül ismeretanyaggal segíteni ezt a boldogságot, lehetőleg szórakoztatva, hiszen a boldog ember sajátja a humor is, ami szintén nem áll távol csapatunktól.

Honlapunk váza még szerkesztés alatt áll, de rövidesen elkészül és ezt követően frissülő tartalommál várunk vissza minden régi látogatót, abban bízva, hogy egyre több új olvasó is ránk talál majd.

Tehát rövidesen jelentkezünk…….

Galéria

Álmai kertjét keresi?
Mi tudunk segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Rólunk

A Jade-kert Kft. 2007-ben alakult, magánvállalkozásból nőtte ki magát. Cég tulajdonosai Jankó Beáta és Dégi László akik agrármérnöki végzettséggel rendelkeznek. Munkavégzésünket  a pontosság és a megbízhatóság jellemzi. 2017.-évében ünnepelte a cég fennállásának 10. évfordulóját. Ezalatt a 10 év alatt a Jade-kert Kft a régiójának vezető parkfenntartó és parképítő cégévé vált.

Elérhetőségek
Az oldal használatánál Cookie-kat is szeretnénk tárolni. Engedélyezi ezeket? Adatkezelési tájékoztató