Parkfenntartás

Cégünk másik alappillére a parkfenntartás amely jól kiegészíti a parképítési ágazatot. Kivitelezés után vállaljuk az átadott kertek és parkok tovább gondozását.  egyaránt vállaljuk intenzív extenzív és extrém területek fenntartását. Karbantartásainkat szerződéses kereten belül Március 15 és november 15 között végezzük. Kiszállásainkat túra szerűen végezzük ez főleg akkor előnyös ha a megrendelő nem akar a kerttel foglalkozni csak élvezni szeretné, hogy a kertje minden hónapban kérés nélkül I.o minőségben karbantartottuk. Minden gyepfelületre speciális célgépeket használunk a leg hatékonyabb munkavégzés érdekében. Nagy felületű kertek pl gyárak kertjeit hétvégi munkavégzéssel kapacitás átcsoportosítással tartjuk rendben. Így tudunk úgy mond láthatatlan kertészek maradni hiszen a legrövidebb idő alatt elvégezzük a karbantartást és nem kell a területen állandóan kertészekkel találkozni. Nagy előnye még a dömping szerű karbantartásnak, hogy a nagy felületek minden része gondozott hiszen nincsenek különbségek a területek fűnövedékében.

Természetesen vállaljuk magánkertek kertészeti karbantartatását is.

A parkokat nem elég megálmodni és megépíteni, hanem ahhoz, hogy mindig a legszebb és legesztétikusabb formáját mutassa meg, fenn is kell azt tartani. Így évek múltán is ugyanazt a képet és élményt fogja nyújtani, mint mikor kialakítottuk azt.

Jade-Kert Kft fő profilja közé tartozik a parképítés mellett a parkok fenntartása is, amit kiváló hírnevünknek köszönhetően az ország számost területén végzünk el. Különböző ipari területek, magánszemélyek és nagyvállalatok kértek és kérnek fel mai napig a zöldfelületek fenntartására. Mivel a különböző területek különféle speciális fenntartást igényelnek, ezért cégünk úgy alakította ki a szolgáltatásait, hogy minden egyes feladat ellátására gyors és pontos megoldást találjunk!

Mit is vállalunk pontosan?

  • Intenzív parkfenntartás – ezek a területek jól megközelíthetőek, és nagyobb figyelmet igényelnek. Több öntözésre és vágásra van szükség.
  • Extenzív parkfenntartás – a nehezen megközelíthető helyeken ugyanúgy fontos a terület rendben tartása, mint a könnyen megközelíthetőén. A különbség, hogy speciális gépeket kell használni.
  • Gyepápolás: itt nem csupán a fű nyírásáról esik szó, hanem a tápanyagok utánpótlásáról egyaránt.
  • Fa- és cserjeápolási munkálatok: metszés és nyírás, koronaalakítás, kártevők elleni permetezések, gyomlálás és kapálás.
  • Automata öntözőrendszer javítása, karbantartása, téliesítése
  • Növények újratelepítése, pótlása.
  • Vállaljuk közterületi-, ipari parkok, intézménykertek és létesítmények-, villa-, lakópark kertjeinek egész éves fenntartását is.

Keressen fel minket bátran, mi mindenben segítünk! Biztosítjuk kedves ügyfeleinket arról, hogy a legoptimálisabb megoldásokat találjuk meg, figyelembe.