A Jade kert Kft 2007 ben alakult . Magánvállalkozásból nőttük ki magunkat. 2017 évében ünnepeljük a 10.éves jubileumunkat. A cég két ügyvezetője Jankó Beáta és Dégi László.

Cégünk 2017 ben a 10 éves jubileumát ünnepli. Visszatekintve a 10 évre egy álom vált valóra azzal, hogy 10 év alatt régiónk vezető parkfenntartó és parképítő cégévé váltunk.

Cégalapításunkkor kihasználtuk azt az űrt amit a parképítés és parkfenntartási részen tapasztaltunk régiónkban. Nagyon az alapokról építkeztünk minden munkával közelebb jutottunk az álomhoz miszerint szakmai berkeken belül az élvonalba tartozzunk. A várva várt áttörést a Miskolci AUCHAN áruház parképítése jelentett amivel megmutathattuk a megrendelőinknek mennyire szervezetten, jó minőségben tudunk dolgozni.Ehhez az időszakhoz tartozik a parkfenntartási ágazat fejlesztése is, hiszen a megépített kertjeinket szerettük volna tovább gondozni mintha kicsi gyerekünk lett volna. Munkánkat minden esetben a jó minőség és szaktudás jellemzi a mai napig is. Hisszük, hogy a jövőben többet fordít az emberiség parkok, zöldfelületek létesítésére és megrendelőink száma egyre csak növekedni fog. Szeretnénk partnerek lenni minden elképzelésben és tervekben a tervezéstől a megvalósításig.


Álmai kertjét keresi?
Mi tudunk segíteni!


Vegye fel velünk a kapcsolatot